Mijn unieke toegevoegde waarde

Training/coaching - Particulieren - Talentontwikkeling

Aandacht voor talent bevat de sleutel tot grote prestaties, succes en groei. Met bewustwording van jouw onderliggende talentpatronen, kun je dus een unieke en waardevolle bijdrage leveren aan je team en organisatie, maar denk ook aan je familie of maatschappij. In onze inspiratiesessies en individuele coachingstrajecten ligt de focus op:

  • het begrijpen, accepteren en waarderen van wat jou uniek maakt 
  • hoe je jouw talent kunt inzetten om een doel of wens te realiseren
  • het zichtbaar maken en versterken van jouw talenten 
  • het ontdekken van jouw persoonlijke formule voor succes 

Onze sessies vinden plaats op onze prachtige locatie in het centrum van Amsterdam.
Kijk hieronder naar de mogelijkheden en wie weet ontmoeten wij jou binnenkort!

Het online Strengthsfinder ASSESMENT

De Clifton StrengthsFinder test identificeert in 45 minuten je meest prominente en natuurlijke talent thema's. Je ontvangt direct een gepersonaliseerd inzichtenrapport waar deze talent thema's uitgebreid worden omschreven. De uitslag van de test geeft je de eerste woorden om jezelf op een authentieke manier te profileren op werk, maar ook privé. 

Inspiratiesessies

Taste of Talent (Eerste kennismaking met Strengths)

Strengths & Vitaliteit

Strengths & Ouderschap

Strengths & Carrière

Let's meet!

Eerstvolgende sessies:


Di 3 maart - Taste of Talent

Alle sessies vinden plaats in Amsterdam. De Taste of Talent van 19.00 uur tot 21.00 uur en de inspiratiesessies van 18.30 uur tot 21.30 uur.

Coaching

Een persoonlijke coachtraject wordt begeleid door een van onze Strengths coaches. In drie gesprekken van 60 minuten gaan wij dieper in op het herkennen, accepteren en waarderen van jouw top 5 talent thema's. Wij brengen jouw persoonlijke formule voor succes in kaart en zo ontdek je wat jij nodig hebt om te excelleren. Daarnaast wordt je ook bewust van blinde vlekken, allergieën en (professionele) valkuilen en leren wij jou hoe je hier vanuit de Strengths mindset mee om kunt gaan.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Strengths feedbackgesprek. Dit is een eenmalig gesprek van 60 minuten waarin wij de Strengths rapporten met jou doorlopen voor een beter begrip en vergroting van jouw talentbewustzijn. Via onderstaande button lees je meer over de opties en kan je gemakkelijk met ons in contact komen!