Ontwikkel jouw talent

Een persoonlijk coachingstraject wordt begeleid door een Strengths-coach. In een 1 op 1 gesprek gaan wij dieper in op het herkennen en accepteren van prominente talenten, word je je bewust van allergieën en (professionele) valkuilen en ontdek je wat jij nodig hebt om jouw talenten te laten excelleren. Je kunt bij ons terecht om meer over jouw unieke talenten te ontdekken, maar ook met een specifieke (hulp)vraag.

Wij adviseren om 3x een gesprek van 60 minuten te boeken, verspreid over 3 maanden. In de tussentijd heb je de ruimte om met jouw talenten aan de gang te gaan en heb je dus ook de mogelijkheid om ervaringen tijdens een coachingsgesprek te delen. Kies een coach die jou aanspreekt en kom onderin de pagina met ons in contact! Pas tijdens het eerste telefoongesprek, wanneer de wensen helder zijn, maken we gezamenlijk afspraken over het coachingstraject. 

Coaches

Romy Triepels

Romy Schagen

Karien Hutter

Rigtje Damstra

OPTIES COACHING

Feedbackgesprek

Eerste kennismaking met jouw unieke talenten. Hiermee creëer je tijdens het gesprek van een uur  meer begrip rondom jouw talent thema's.

70

excl btw

eenmalig coach gesprek

Concrete vraag die in één gesprek besproken kan worden en bewustzijn rondom jouw talent thema's vergroten.

80

excl btw

coach abonnement

3 gesprekken verspreid over 3 maanden, waarbij er tussen de gesprekken door mogelijkheden zijn voor contact. 

225

excl btw

Vul onderstaand formulier in en de desbetreffende coach zal contact met jou opnemen