Word een strengths expert

In deze tijden rondom het Corona virus, merken wij dat steeds meer mensen de ruimte nemen voor reflectie, zelfontwikkeling en persoonlijke groei. Dat vinden wij natuurlijk fantastisch en om daarin te ondersteunen hebben wij besloten om onze masterclass online aan te bieden. Wij hebben een prachtig programma voor jou klaar staan! Het is voor iedereen toegankelijk en voor iedereen van waarde. Daarnaast is het van extra waardevol voor iedereen die in zijn/haar rol als coach, trainer, medewerker of leidinggevende het Strengths gedachtegoed verder wil uitdragen en implementeren. 


Na jarenlange ervaring in het coachen, trainen en werken met de StrengthsFinder, hebben wij een diep inzicht gekregen in de duizenden patronen en dynamieken binnen en tussen de 34 talent thema’s. We kijken er enorm naar uit om dit breder toegankelijk te maken, zodat meer en meer mensen het positieve gevoel van deze mindset kunnen gaan ervaren! Juist NU creëert aandacht voor talentgedrag zoveel moois! 

Mocht je meer over deze masterclass willen weten? Mail dan naar info@w3-grow.com en dan nemen wij contact met jou op. 
Lead with Talent

Een fantastisch programma waarin je de Strengths mindset helemaal eigen maakt. Je leert alles over de Strengths mindset, de dynamieken tussen talenten en hoe talenten voor jou werken in verschillende rollen. Het is een onmisbare basis om de Strengths mindset verder uit te dragen. Als jij jouw succesformule kent kun je daarin het voorbeeld zijn en geven aan anderen. Natuurlijk komen tijdens het programma alle 34 talent thema's uitgebreid aan bod. Centraal staat het ontdekken van alle facetten van de Strengths mindset en het proactief ondersteunen, stimuleren, inzetten en uitdagen van talenten. Je ontvangt praktische tools en leert technieken om de Strengths mindset te implementeren in gesprekken, meetings en sessies. Voordat we van start gaan doen we een 1 op 1 coaching rondom jouw top 5 talent thema's. Ook tussendoor vindt er nog een uur 1 op 1 coaching plaats waarin we het all34 rapport als uitgang nemen, waarvoor je ook een code ontvangt om deze te ontgrendelen.

Oorspronkelijk bestaat de masterclass uit 3 dagen, maar omdat het nu online wordt aangeboden hebben wij gekozen voor 6 dagdelen. Wat we extra aanbieden is een fysieke terugkomdag zodra dat weer wordt toegestaan. De online masterclass is toegankelijk voor maximaal 8 personen zodat we het interactief genoeg kunnen houden en de nodige diepgang kunnen bieden. 

  • Data: vr 5 juni (10.00 - 16.00), vr 12 juni, vr 19 juni, vr 26 juni, vr 3 juli (10.00-12.30)
  • Online via het programma Zoom
  • Investering: 1350 euro excl btw (inclusief 1 op 1 coaching vooraf, 1 op 1 coaching tussen de sessies, materialen voor alle dagen & een fysieke terugkomdag) 

Aanmelden Masterclass

Indien een voorstel nodig is voor intern akkoord, geef dit dan even aan onder 'opmerkingen', dan maken wij dit in orde.

  • (Doen meerdere collega's mee? Dan graag individueel inschrijven)