Word een strengths expert

Na jarenlange ervaring in het coachen, trainen en werken met de StrengthsFinder, hebben wij een diep inzicht gekregen in de duizenden patronen en dynamieken binnen en tussen de 34 talent thema’s. We kijken er enorm naar uit om dit breder toegankelijk te maken, zodat meer en meer mensen het positieve gevoel van deze mindset kunnen gaan ervaren!

Voor iedereen die in zijn/haar rol als coach, trainer, medewerker of leidinggevende het Strengths gedachtegoed verder wil uitdragen en implementeren, organiseren we een aantal keer per jaar de masterclasses Leading Self & Leading Others.Leading Self

Tijdens deze dag maken we een verdieping in de bewustwording van jouw talent thema's. Je leert alles over de Strengths mindset, de dynamieken tussen talenten en hoe talenten voor jou werken in verschillende rollen. Het is een onmisbare basis om de Strengths mindset verder uit te dragen. Als jij jouw succesformule kent kun je daarin het voorbeeld zijn en geven aan anderen. In de masterclass Leading Others bouwen we verder op dit fundament.  

 • Data:
  donderdag 17 oktober 09.30 - 16.00 uur
 • Locatie: Nieuwe Herengracht 18, Amsterdam
 • Investering: 450 euro (inclusief 1 op 1 coaching vooraf, lunch & materiaal) 

Deadline inschrijving: maandag 30 september 2019Leading Others

Tijdens deze 2 dagen komen alle 34 talent thema's uitgebreid aan bod. Centraal staat het ontdekken van alle facetten van de Strengths mindset en het proactief ondersteunen, stimuleren, inzetten en uitdagen van talenten. Je ontvangt praktische tools en leert technieken om de Strengths mindset te implementeren in gesprekken, meetings en sessies. Voordat we van start gaan doen we 1 op 1 check-in en bespreken we jouw uitgebreide talent rapport. Je ontvangt van ons een code om je all34 rapport te ontgrendelen.  

 • Data:
  donderdag 14 november en vrijdag 22 november 10.00 - 16.00 uur
 • Locatie: Nieuwe Herengracht 18, Amsterdam
 • Investering: 900 euro (inclusief 1 op 1 coaching vooraf, lunch & materiaal) 

Deadline inschrijving: vrijdag 25 oktober 2019


Aanmelden Masterclass

Indien een voorstel nodig is voor intern akkoord, geef dit dan even aan onder 'opmerkingen', dan maken wij dit in orde.

 • (Kom je met andere collega's, graag individueel inschrijven)