Word een strengths expert

Na jarenlange ervaring in het coachen, trainen en werken met de StrengthsFinder, hebben wij een diep inzicht gekregen in de duizenden patronen en dynamieken binnen en tussen de 34 talent thema’s. We kijken er enorm naar uit om dit breder toegankelijk te maken, zodat meer en meer mensen het positieve gevoel van deze mindset kunnen gaan ervaren!

Voor iedereen die in zijn/haar rol als coach, trainer, medewerker of leidinggevende het Strengths gedachtegoed verder wil uitdragen en implementeren, organiseren we een aantal keer per jaar de masterclass Lead with Talent. Lead with Talent

Een fantastisch 3-daags programma waarin je de Strengths mindset helemaal eigen maakt. Je leert alles over de Strengths mindset, de dynamieken tussen talenten en hoe talenten voor jou werken in verschillende rollen. Het is een onmisbare basis om de Strengths mindset verder uit te dragen. Als jij jouw succesformule kent kun je daarin het voorbeeld zijn en geven aan anderen. Natuurlijk komen tijdens deze 3 dagen alle 34 talent thema's uitgebreid aan bod. Centraal staat het ontdekken van alle facetten van de Strengths mindset en het proactief ondersteunen, stimuleren, inzetten en uitdagen van talenten. Je ontvangt praktische tools en leert technieken om de Strengths mindset te implementeren in gesprekken, meetings en sessies. Voordat we van start gaan doen we een 1 op 1 coaching rondom jouw top 5 talent thema's. Ook tussendoor vindt er nog een uur coaching plaats waarin we het all34 rapport als uitgang nemen, waarvoor je ook een code ontvangt om deze te ontgrendelen.
We gaan 2x per jaar van start met deze masterclass.

  • Data programma 1 - 2020: 5 maart, 20 maart & 26 maart (aanmelden voor 21 febr. 2020) VOL
  • Data programma 2 - 2020: 18 augustus, 27 augustus & 16 september (aanmelden voor 1 aug. 2020)  
  • Locatie: Nieuwe Herengracht 18, Amsterdam
  • Investering: 1350 euro excl btw (inclusief 1 op 1 coaching vooraf, 1 op 1 coaching tussen de sessies, lunch & materialen voor alle dagen) 


Strengths Train-de-trainer

Deze trainingsdag is speciaal voor managers, trainers en coaches die zelf een Strengths Basics sessie willen kunnen faciliteren voor groepen of teams. Tijdens deze dag ontvang je alle tools om zelfstandig een 3-4 uur durende Strengths sessie te kunnen geven. Je leert onder andere de zichtbaarheid van talenten in teams te vergroten, talent-gebaseerd samenwerken te stimuleren en diversiteit in een team productief te maken.

  • Datum train de trainer: vrijdag 14 augustus (10.00 uur - 17.00 uur) 
  • Locatie: Nieuwe Herengracht 18, Amsterdam
  • Investering: 450 euro (inclusief lunch, tools & materialen) 

Aanmelden Masterclass

Indien een voorstel nodig is voor intern akkoord, geef dit dan even aan onder 'opmerkingen', dan maken wij dit in orde.

  • (Doen meerdere collega's mee? Dan graag individueel inschrijven)