Ontdek Jouw Talent

Het CliftonStrengths assessment (ook wel StrengthsFinder genoemd) geeft je een overzicht van je 5 meest prominente talent thema's waardoor je een eerste stap kunt zetten in het ontdekken, waarderen en productief maken van waar jij uitzonderlijk goed in bent. 


Top 5 

Bij afname van dit product ontvang je de inlogggegevens voor het online CliftonStrengths assessment en twee rapporten met beschrijvingen van je top 5 talent thema’s. Het grootste potentieel voor groei en ontwikkeling ligt in je top 5 thema's besloten. De top 5 is bij ons altijd het uitgangspunt voor coaching in team- en inspiratiesessies, zoals de Taste of Talent.€25 excl btw


All34

Naast je top 5 talent thema's krijg je bij deze optie toegang tot een uitgebreid rapport met informatie over jouw ondersteunende talenten en minder aanwezige talenten. Je hebt dus een overzicht van alle 34 talent thema's. Voor particuliere coaching adviseren we de uitgebreide test zodat we je niet alleen kunnen begeleiden in het vrijmaken van je potentieel maar ook in het omgaan met je uitdagingen en blinde vlekken. 


€50 excl btw

Aanvragen Strengthsfinder ASSESSMENT