Over Ons

Wij zijn een team van enthousiaste coaches en trainers die vanaf dag 1 dat we kennis maakten met de Strenghts Mindset 100% geloven en vertrouwen in dit gedachtegoed! We zijn ons volledig gaan focussen op dat wat ons uniek maakt en hebben dit geïntegreerd in onze samenwerking en werkprocessen. Zo zijn we in korte tijd niet alleen als organisatie, maar ook als personen enorm gegroeid!

Door middel van coaching en/of interactieve trainingen, ondersteunen we teams en individuen in het zichtbaar maken van talentpatronen en vooral ook hóe deze in te zetten. Je leert ervaren dat verschillen tussen personen, juist heel productief kunnen worden ingezet.
We genieten er zo van als we zien dat werknemers meer begrip en waardering voor elkaar krijgen, er nieuwe (soms geheel verrassende) samenwerkingsverbanden ontstaan en vooral als er synergie wordt bereikt! Als we binnen een organisatie aan de slag gaan kijken we goed welke van onze talenten het beste aansluiten; wij gaan altijd voor de win-win-win (W3)! 


profile-pic
Romy Triepels Certified Strengths Coach

Ik begeleid individuen op weg naar binnen, naar de kern, een gevoel van thuis-zijn. Dit is vanzelf ook de weg waar talenten zich openbaren. In mijn ogen zijn talenten energiebronnen die je kunt inzetten om jouw wensen werkelijkheid te laten worden. Mijn gesprekken en trainingen worden altijd gekenmerkt door rust, oog voor balans, prikkelende vragen en het maximaliseren van talent.

profile-pic
Romy Schagen Certified Strengths Coach

Wat ik iedereen gun is een plek waar je uniek en succesvol kunt zijn op een manier die bij jou past en die jou gelukkig maakt. Ik maak graag een oprechte verbinding met mensen en met mijn positieve energie weet ik mensen aan te moedigen om stappen te gaan nemen.

profile-pic
Karien Hutter Certified Strengths Coach

Ik stel je snel op je gemak door mijn laagdrempelige, open, eerlijke en pragmatische houding. Doordat ik opmerkzaam ben in het moment, voel ik aan welke vraag ik moet stellen om jou meer begrip en bewustzijn te laten ervaren rondom jouw kwaliteiten.

profile-pic
Laura Verkerk Gallup Certified Strengths Coach

Als coach en trainer zet ik graag mijn communicatieve en probleemoplossende kwaliteiten in. Dit doe ik met een liefdevolle, doch zeer praktische en eerlijke instelling.

profile-pic
Rigtje Damstra Certified Strengths Coach

Die energie zoek ik graag met je op, wat heb jij nodig om te groeien in je ontwikkeling, je rol of in het vinden van de juiste balans. Met mijn oprechte interesse zoeken we de verbanden op die voor jou belangrijk zijn en die leiden naar jouw eigenheid. De weg die voor jou belangrijk is zal ik snel vinden en met je delen, praktisch en concreet werken we samen aan begrip voor jezelf en de bewustwording voor anderen. Als ervaren hulpverlener ben ik gewend om met uitdagingen om te gaan, iets waar ik zelf veel energie van krijg want voor elke uitdaging is een oplossing, wanneer dit als jouw oplossing voelt heb ik mijn doel bereikt!

profile-pic
Jurrien Mammen Gallup Certified Strengths Coach

Ik gebruik mijn creatieve brein en ervaring als strategie consultant om de ontwikkeling en oplevering van talent trainingsprogramma’s, die aansluiten bij de groei ambities van organisaties, te ondersteunen. Ik hou er van om te werken met ondernemende, ambitieuze klanten en om regelmatig nieuwe praktische tools te verzinnen die strategische talentontwikkeling faciliteren voor klanten en ons eigen team.