Taste of Talent

Over welke unieke talenten beschik jij?

1 op de 33 miljoen mensen deelt dezelfde talenten set als jij. Met aandacht voor je talenten en bewustwording van jouw onderliggende patronen, kun je dus een unieke en waardevolle bijdrage leveren aan je team en organisatie, maar denk ook aan je familie of maatschappij. Door bewust om te gaan met je talenten ben je krachtiger en komen jouw kennis en kunde beter tot zijn recht. Focus op je talenten bevat de sleutel tot succes en groei!


Dankzij de workshop:

  • Heb je meer begrip van jouw 5 unieke talenten
  • Weet je hoe je jouw talenten kunt gaan herkennen en bewust kunt gaan leren inzetten
  • Ontdek je hoe waardevol het is om op jouw CV, tijdens sollicitaties, in jouw team of in jouw persoonlijke omgeving uit te leggen wat jou uniek maakt en waar men jouw hulp bij kan vragen

De workshop

Tijdens deze informele workshop maak je op een persoonlijke en praktische manier verder kennis met jouw talent thema's en leer je wat deze thema's voor jou kunnen betekenen. Het effectief inzetten van jouw talenten heeft tijd en ervaring nodig. Vandaar dat wij naast de Taste of Talent ook avonden organiseren rondom een Strengths thema waar je bij kunt aanschuiven om een stapje verder te komen in je talent avontuur. 


Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Investering: €10 (excl de Strengthsfindertest die je eenmalig maakt)
Locatie: Nieuwe Herengracht 18 Amsterdam óf Surinameplein 124 Amsterdam
Maximaal 12 deelnemers

IVM DE NIEUWE REGELINGEN ZAL DE TASTE OF TALENT VIA ZOOM PLAATSVINDEN VAN 19.30 UUR - 21.00 UUR. (ER ZULLEN GEEN KOSTEN AAN VERBONDEN ZIJN)


Data:
dinsdag 7 april online (VOL)
dinsdag 12 mei online


het online Strengths assessment

Het Clifton Strengths assessment identificeert in 45 minuten je meest prominente en natuurlijke talent thema's. Je ontvangt direct een gepersonaliseerd inzichtenrapport waar deze talent thema's uitgebreid worden omschreven. De uitslag van de test geeft je de eerste woorden om jezelf op een authentieke manier te profileren op werk, maar ook privé. 

Inschrijven taste of talent